Χωρίς απρόοπτα η ΑΕΚ ενόψει Λαμίας

Χωρίς απρόοπτα η ΑΕΚ ενόψει Λαμίας

Newsroom
ΑΕΚ

bet365

Την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με την Λαμία ολοκλήρωσε η ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην έχει στην διάθεσή του τους δύο γνωστούς απόντες τον Μπρινιόλι και τον Γιόνσον.

Μετά το άνετο 3-0 επί του ΟΦΗ στην πρεμιέρα της φετινής Super League, η ΑΕΚ δίνει το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι υποδεχόμενη την Λαμία. Η προετοιμασία της Ένωσης για την αναμέτρηση αυτή ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην έχει στην διάθεσή του τους Μπρινιόλι και Γιόνσον που είναι γνωστές απουσίες.

Οι «κιτρινόμαυροι» στην αναμέτρηση του Σαββάτου θα προσπαθήσουν να κάνουν και το δύο στα δύο, αλλά η νίκη να συνδυαστεί και με ωραίο ποδόσφαιρο όπως έπαιξαν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης με τους Κρητικούς. Όσον αφορά τα αγωνιστικά σχέδια του «Πελάδο», διαβάστε εδώ το σχετικό κείμενο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα