Ολυμπιακός: Οι Νέοι των Ερυθρόλευκων στο ιστορικό Μαρακανά

Οι Νέοι του Ολυμπιακού

bet365

Οι Νέοι του Ολυμπιακού «πάτησαν» για πρώτη φορά στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο ο τελικός του Διηπειρωτικού με τη CR Flamengo.

Ολοκλήρωσαν οι Νέοι του Ολυμπιακού την προετοιμασία τους για τον τελικό του Intercontinental U20 το Σάββατο (24/08, 22:00, MEGA, COSMOTE SPORTS TV) με αντίπαλο τη CR Flamengo. Οι «Ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (ώρα Βραζιλίας) για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο της Fluminense και μετά το τέλος αυτής κατευθύνθηκε η αποστολή στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός με τη CR Flamengo, στο γήπεδο του Μαρακανά.

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» για πρώτη φορά το ιστορικό γήπεδο της Βραζιλίας, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να πάρουν μία πρώτη «γεύση» από τον αγωνιστικό χώρο όπου θα παίξουν σε λίγες ώρες, διεκδικώντας το τρόπαιο του Intercontinental U20. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ξεναγήθηκαν και στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα