Αλ Καλίτζ: Μπαίνει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Φορτούνη

Αλ Καλίτζ: Μπαίνει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Φορτούνη

Ο Φορτούνης

bet365

Αλλάζουν τα δεδομένα για μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να λαμβάνει μία σημαντική έγκριση για να οριστικοποιήσει το deal.

Ήταν μία μεταγραφή που έφτασε μία ανάσα από το να... ναυαγήσει οριστικά όμως τώρα οι ενδείξεις οδηγούν προς happy end. Η Αλ Καλίτζ έχοντας βρει χρήματα από το μπάτζετ της και έχοντας κάνει μία μεγάλη προσπάθεια πήρε μία σημαντική και απαιτούμενη έγκριση από την αρμόδια Αρχή στη Σαουδική Αραβία για να προχωρήσει και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη.

Ας μην λησμονούμε πώς πρόκειται για ένα πολυδάπανο deal και ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Η συμφωνία που υπήρχε για τα 2 χρόνια για τον Κώστα Φορτούνη θα έφτανε τα 7 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους. Επιπλέον είναι αξιοσημείωτο πώς αυτό το μεταγραφικό story κρατάει από τις 15 Ιουλίου. Τώρα όλα φαίνεται πώς οδηγούμαστε σε αίσιο τέλος για τον σύλλογο που έχει ήδη εντάξει τον Κουρμπέλη στο ρόστερ του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα