Ολυμπιακός: Τα βρίσκει με τον Ντόι για νέο συμβόλαιο

Ολυμπιακός: Τα βρίσκει με τον Ντόι για νέο συμβόλαιο

Ο Ντόι

bet365

Ο Ολυμπιακός προχωρά τη συμφωνία του για ένα καινούριο συμβόλαιο για τον 21χρονο αμυντικό του καθώς το υπάρχον τελειώνει του χρόνου.

Για τον Ανδρέα - Ριχάρδο Ντόι είχατε ήδη διαβάσει πώς σε αυτή τη φάση διαφαίνεται ότι θα κλείσει με ένα νέο συμβόλαιο στην ομάδα του Ολυμπιακού. Με ένα συμβόλαιο που θα τον αναβαθμίσει και οικονομικά στους Ερυθρόλευκους για το επόμενο διάστημα (από τη στιγμή που αυτό που ισχύει εκπνέει του χρόνου).

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πώς ο Ολυμπιακός με τον Ντόι βρίσκουν τη χρυσή τομή για ένα νέο συμβόλαιο. Στα 21 του χρόνια ο Ντόι, διεθνής με την Εθνική μας ομάδα (και ενώ ως γνωστόν έχει ήδη λάβει σχετική κλήση και έχει προπονηθεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά και έχει πάρει συμμετοχή στο φιλικό με τη Μάλτα), έχει 56 ματς με την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών με 2 γκολ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα