Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (24/08) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Το μεγάλο παιχνίδι των νέων του Ολυμπιακού στη Βραζιλία και όλα τα μεταγραφικά των μεγάλων της Super League στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Με ένα όνειρο τρελό... διηπειρωτικό! Μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά το Youth League οι νέοι του συλλόγου φιλοδοξούν να κατακτήσουν και την κορυφή του κόσμου!

Live Sport: Θέλει τον Μαμά Μπαλντιέ! Ο Παναθηναϊκός στο κυνήγι του 28χρονου φορ της Λιόν! Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα ωθούν τη γαλλική ομάδα σε μαζικές πωλήσεις.

Φως των Σπορ: Έρχεται! Η Πόρτο λύγισε στις πιέσεις του Κάρμο και του Ολυμπιακού και άναψε το πράσινο φως για να έρθει άμεσα στην Ελλάδα. Σήμερα αναμένεται στη χώρα μας ο Ανγκολέζος, που έχει μεταφέρει στον Μεντιλίμπαρ ότι είναι έτοιμος για να παίξει.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Έρχεται ο κόκκινος βράχος! Είπε το «ναι» και η Πόρτο με 11+4 εκατομμύρια! Έως και αύριο στην Αθήνα!

Ώρα των Σπορ: Γκολ και θέαμα! Φουλ οι μηχανές για να ικανοποιήσει η ΑΕΚ τον κόσμο της απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια και φυσικά να κάνει το «2 στα 2».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα