ΟΦΗ, μεταγραφές: Ανακοίνωσε Μπαΐνοβιτς

ΟΦΗ, μεταγραφές: Ανακοίνωσε Μπαΐνοβιτς

Βασίλης Μπαλατσός
Μπαινοβιτς

bet365

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της απόκτησης του Σέρβου χαφ, Φίλιπ Μπαΐνοβιτς, με μεταγραφή από τη Σπάρτακ Τρνάβα, για την επόμενη διετία.

Όπως αναμενόταν, ο Φίλιπ Μπαΐνοβιτς είναι και με τη... βούλα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Ο Σέρβος χαφ βρίσκεται στην Κρήτη από το απόγευμα της Παρασκευής (23/8), πέρασε τις απαραίτητες εξετάσεις, έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον ανακοινώθηκε επίσημα.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως στο «8» αλλά έχει την ίδια ευχέρεια να παίξει τόσο στο «6» όσο και στο «10». Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του σε Ράντ, Ζάρκοβο και Ερυθρό Αστέρα, στην Πολωνία για την Γκόρνικ Ζάμπρζε και το περασμένο καλοκαίρι πήγε στη Σπάρτακ Τρνάβα, με την οποία την περασμένη σεζόν είχε 8 γκολ και 3 ασίστ σε 40 εμφανίσεις.

Θυμίζουμε πως επόμενος στόχος για τους Κρητικούς είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού από το εξωτερικό.

H ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη μεταγραφή του Filip Bainovic, από την Spartak Trnava, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών με την ομάδα μας.

Ο 28χρονος μέσος (γενν. 23/6/1996, Pozarevac, Σερβία) αγωνίστηκε το φετινό καλοκαίρι στην προκριματική φάση του Conference League, με τα χρώματα της Spartak Trnava.

Την προηγούμενη σεζόν με την ομάδα της Σλοβακίας τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, με τον ίδιο να καταγράφει συνολικά 40 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Conference League, όπου έφτασε μέχρι τη φάση των ομίλων.

Εκτός από την Spartak Trnava, με την οποία έχει συνολικά 44 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Rad (62 συμμετοχές, 2 γκολ, 4 ασίστ), AS Trencin (56 συμμετοχές, 11 γκολ, 5 ασίστ), Górnik Zabrze (41 συμμετοχές) και Radnik (17 συμμετοχές).

Ο Filip Bainovic έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

Filip, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα