Ροντινέι: Ο άνθρωπος που... ενώνει τον Ολυμπιακό και τη Φλαμένγκο

Ελλάδα

bet365

Δεν είναι μικρό το παρελθόν με Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές αλλά με την περίπτωση του Ροντινέι, είναι διαφορετικό καθώς ο 32χρονος ακραίος μπακ είναι ο άνθρωπος που... ενώνει τους δύο συλλόγους.

Λίγα 24ωρα πριν την σέντρα του ιστορικού παιχνιδιού για τους Νέους του Ολυμπιακού με τη Φλαμένγκο, ο Ροντινέι έστειλε το δικό του μήνυμα καθώς θα δει την πρώην του ομάδα να παίζει με τη νυν για το Διηπειρωτικό.

Η αλήθεια είναι πως ο 32χρονος ακραίος μπακ είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο συλλόγων καθώς έχει πανηγυρίσει δύο σπουδαίες διακρίσεις με τα χρώματα των ομάδων.

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία των «ερυθρολεύκων» προς την κατάκτηση του Conference League, το οποίο ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο που κατακτά ελληνικός σύλλογος στην ιστορία.

 

Από την άλλη, με τη Φλαμένγκο πανηγύρισε όχι ένα αλλά δύο Copa Libertadores με τη Φλαμένγκο. Το πρώτο ήταν το 2019 και το δεύτερο το 2022, έχοντας ενεργό ρόλο τη δεύτερη φορά.

Την πρώτη είχε παίξει σε μόλις δύο παιχνίδια στη διοργάνωση κόντρα σε Πενιαρόλ και Έμελεκ αλλά στη δεύτερη, η πορεία ήταν εκπληκτική. Συγκεκριμένα, έμεινε στον πάγκο σε μόλις δύο ματς και στα υπόλοιπα 11 έπαιξε και έκανε τη διαφορά για την ομάδα, μοιράζοντας και δύο ασίστ κόντρα σε Ντεπόρτες Τολίμα και Κορίνθιανς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα