ΠΑΟΚ: Οι τρεις στόπερ που εξετάζονται για τις θέσεις των Κουλιεράκη και Εκόνγκ

ΠΑΟΚ: Οι τρεις στόπερ που εξετάζονται για τις θέσεις των Κουλιεράκη και Εκόνγκ

Ζιγκό - Μαρσέιγ

bet365

Οι Σάμουελ Ζίγκο της Μαρσέιγ, Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας και Ματέουζ Βιετέσκα της Κάλιαρι έχουν το σχετικό προβάδισμα στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που θέλουν να πάρουν δύο κεντρικούς αμυντικούς, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι το «χειροπιαστό».

Στην «αγορά» για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών (ελέω της αποχώρησης των Κουλιεράκη, Εκόνγκ) βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και επί τάπητος ο Δικέφαλος έχει θέσει τρία ονόματα.

Πρόκειται για τους Σάμουελ Ζιγκό της Μαρσέιγ, Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας και Ματέουζ Βιετέσκα της Κάλιαρι. Οι παραπάνω στόπερ έχουν το σχετικό προβάδισμα στο μυαλό των ανθρώπων του club, με κάποιες υποθέσεις να είναι έχουν προχωρήσει κι άλλες να έχουν παραμείνει στάσιμες.

Ως μεγάλος στόχος «δείχνει» από πολλές απόψεις μοιάζει να είναι ο Ζιγκό, 31 ετών Γάλλος, όμως στην περίπτωσή του ο «Δικέφαλος» θα πρέπει να περιμένει γιατί ναι μεν δεν υπολογίζεται στο Βελοντρόμ όμως εκείνος «ψάχνεται» για τη Σαουδική Αραβία.

Είναι η πιο δύσκολη περίπτωση από τους τρεις, ο πιο ακριβός από τους τρεις, αλλά στη Μικράς Ασίας επιθυμούν, εάν τελικά δεν βρει την πρόταση που θέλει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, να είναι έτοιμοι ώστε να του παρουσιάσουν ένα πλάνο που θα τον πείσει για να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Κόλεϊ από την πλευρά του, 32 ετών από την Γκάμπια, έχει προταθεί από τις αρχές του καλοκαιριού. Αρχικά... μπήκε στην άκρη, ο Γκαμπονέζος συνέχισε να είναι βασικός στην Μπεσίκτας, ωστόσο εάν μείνει ελεύθερος, όπως λέγεται, ο ΠΑΟΚ θα κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Αυτό το «σενάριο» μοιάζει να είναι το πιο εφικτό τη δεδομένη στιγμή, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε σχετικές επαφές, ο Κόλεϊ στα 32 του φαίνεται να δέχεται το 1+1 συμβόλαιο που του προτείνεται και φαντάζει να είναι ο αντι-Κουλιεράκης.

Οσο για τον Βιετέσκα, 27 ετών Πολωνός στόπερ, προτάθηκε (από τον μάνατζερ του Κάρολ Σφιντέρσκι), γνωρίζει τον Τόμας Κεντζιόρα από κοινή τους παρουσία στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα, επειδή όμως έχει συμβόλαιο έως το 2027 το θέμα του μοιάζει να είναι λίγο πιο σύνθετο και στο τραπέζι έχει πέσει ακόμη και η περίπτωση δανεισμού του.

Ξέχωρα βέβαια από το κέντρο της άμυνας οι πρωταθλητές θέλουν να ενισχυθούν και στον άξονα. Εκεί επί τάπητος βρίσκονται οι περιπτώσεις του γνώριμού μας Σουαλιό Μεϊτέ, που όσο δεν κλείνει σε κάποια ομάδα είναι στη λίστα, ενώ φαίνεται να έχει επιστρέψει στο προσκήνίο και προχωράει η υπόθεση του 30χρονου Τιεμουέ Μπακαγιόκο της Λοριάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα