Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οριστικά εκτός αποστολής στην Πόρτο ο Κάρμο

Νότης Χάλαρης
carmo_eurokinisi.jpg

bet365

Όπως είχε τονίσει ο προπονητής της Πόρτο, ο Νταβίντ Κάρμο που βρίσκεται μία... ανάσα από την επιστροφή στον Ολυμπιακό, δεν βρίσκεται στην αποστολή κόντρα στη Ρίο Άβε.

Πριν λίγες ώρες, ο προπονητής της Πόρτο, Βίτορ Μπρούνο είχε παραδεχθεί στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Νταβίντ Κάρμο δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Ρίο Άβε κάτι που επαληθεύτηκε με την ανακοίνωση της εντεκάδας, καθώς ο 25χρονος στόπερ δεν βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα του πάγκου.

Παράλληλα, ο υψηλόσωμος αμυντικός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό με ένα deal που αναμένεται να φτάσει τα 15 εκατ. ευρώ και να γίνει η ακριβότερη αγορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται μέχρι και την Κυριακή (25/08) στην Αθήνα προκειμένου να επισημοποιήσει τη μεγάλη μεταγραφή και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα