ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Παναιτωλικό, μία εβδομάδα εκτός ο Τόμας

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Παναιτωλικό, μία εβδομάδα εκτός ο Τόμας

Newsroom
thomas_intime.jpg

bet365

Ο Μπράντον Τόμας υπέστη κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική και δεν θα υπολογίζεται για μερικές ημέρες στον ΠΑΟΚ, που θα υποδεχθεί αύριο τον Παναιτωλικό.

Την προετοιμασία του για το αυριανό (25/8) ματς με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Μπράντον Τόμας που αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο πρόσφατο 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματά τους έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση στην δεξιά ποδοκνημική και αυτόματα θα μείνει εκτός δράσης για περίπου μία εβδομάδα (σ.σ. αναμένεται να «χάσει» και τη ρεβάνς της Ιρλανδίας).

Εκτός έμειναν και οι Βιεϊρίνια, Κουλιεράκης, Γκόμεζ αλλά και ο Τσιγγάρας που θα συνεχίσει στον Ατρόμητο. Σε αυτή συμμετέχουν οι εξής: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τισουντάλι, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τσάλοφ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα