Stoiximan Superleague: «Σεφτέ» στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός, να κάνει το «2 στα 2» ο ΠΑΟΚ

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Η 2η αγωνιστική συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις την Κυριακή (25/08) όπου ο Αστέρας AKTOR φιλοξενεί τον Βόλο (NS2, 19:00), ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό (NS1, 20:30) και ο Παναθηναϊκός, τον Λεβαδειακό (CS1, 21:00).

Μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου, η 2η αγωνιστική συνεχίζεται με άλλα τρία ματς και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (26/08) με το ματς του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea.

Όσο για τους αγώνες της Κυριακής (25/08), το πρόγραμμα ανοίγει το Αστέρας AKTOR που φιλοξενεί τον Βόλο και επιθυμεί να... ντουμπλάρει τις νίκες μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ (NS2, 19:00).

Ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει για πρώτη φορά μαζί του τον Σιμόν Ντελί που αποκτήθηκε πρόσφατα, όχι όμως και τον Άλχο που ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Η αποστολή είναι: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέντζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς, Φαράι, Ζουγλής

Από την άλλη στον Βόλο, ο Χοακίν Γκόμεζ θα έχει στη διάθεση του τον Ντε Καμπς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αναλυτικά: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Ντε Καμπς, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα.

Στο κομμάτι του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του και ο Λουτσέσκου έβγαλε αποστολή χωρίς να υπολογίζει τον Κουλιεράκη που ετοιμάζεται για τη Βόλφσμπουργκ ενώ ο Τόμας έμεινε εκτός λόγω τραυματισμούς. Από την άλλη, στην αποστολή είναι: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τισουντάλι, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τσάλοφ

Όσο για τον Παναιτωλικό, ο Πετράκης πήρε μαζί του τον Μλάντεν που εξέτισε την ποινή του την προηγούμενη αγωνιστι9κή ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Ρουίς που αποκτήθηκε πρόσφατα. Από την άλλη εκτός έμειναν οι Μπακάκης, Ρόα, Πάλμα, Στάγιτς αλλά και ο τιμωρημένος Σιέλης.

Αναλυτικα: Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσελίκοβιτς, Τσάβες, Ντίαζ, Γαλιάτσος, Κακιώνης, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουίς, Μαϊντέβατς, Μάνος, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Παντελάκης, Πέρεθ, Στεργιάκης, Τορεχόν

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το παιχνίδι με τη Λανς και έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον Λεβαδειακό. Ο Ντιέγκο Αλόνσο άφησε εκτός αποστολής τους Ιωαννίδη και Ίνγκασον ενώ δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένος Ζέκα όπως και τους Βιλένα - Βέρμπιτς.

Από την άλλη, επιστρέφει ο Πάλμερ-Μπράουν μετά από μεγάλο διάστημα αλλά και ο Σπόραρ που είχε πρόβλημα τραυματισμού. Αναλυτικά: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Πάλμερ – Μπράουν, Αράο.

Ο Λεβαδειακός θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ χωρίς τους Εραμούσπε, Λιάγκα και Μορέιρα. Η αποστολή είναι: Γκαραβέλης, Γκροφ, Τσάρας, Κάσσος, Τσάπρας, Βήχος, Παπαδόπουλος, Χαβαλές, Πλέγας, Μεχία, Κωστή, Κασέμι, Λαμαράνα, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι και Γιοκέ.

Πρόγραμμα:

Αστέρας AKTOR - Βόλος 19:00 (NS2)
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20:30 (NS1)
Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 21:00 (CS1)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα