Άρης: Το «πάρτι» ομάδας και κόσμου στις Σέρρες

Άρης: Το «πάρτι» ομάδας και κόσμου στις Σέρρες

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Όμορφες εικόνες εκτυλίχθηκαν μετά τη νίκη του Άρη επί του Πανσερραϊκού όπου οι ποδοσφαιριστές αποθεώθηκαν από τους περίπου 1500 οπαδούς της ομάδας οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Σερρών.

Ωραία ατμόσφαιρα, όμορφες εικόνες και… πάρτι μεταξύ παικτών και κόσμου έβγαλε το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα του Άρη με τον Πανσερραϊκό όπου οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 0-1 στην πρώτη νίκη τους στο Πρωτάθλημα. Κυρίως όμως ήταν η απόδοσή τους αυτή που ικανοποίησε περισσότερο τους περίπου 1500 φίλους της ομάδας οι οποίοι ταξίδεψαν στην πόλη της Μακεδονίας.

Μετά το παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές του Άρη πήγαν στις κερκίδες στις οποίες φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί της ομάδας και όλοι μαζί πανηγύρισαν τη νίκη φωνάζοντας συνθήματα, γνωρίζοντας φυσικά την αποθέωση.

Το κακό για τον Άρη είναι ότι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της χρονιάς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί δίχως την παρουσία φιλάθλων λόγω της ποινής της μιας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στους Θεσσαλονικείς από τη ΔΕΑΒ για ένα σπασμένο καρεκλάκι στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα