Stoiximan Super League: Η βαθμολογία, ΑΕΚ, Αρης, Λαμία στην κορυφή

Newsroom
gdfds

bet365

Η ισοπαλία που απέσπασε η Λαμία από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε συνάρτηση με τη νίκη του Αρη στις Σέρρες, έφεραν επί του παρόντος τις τρεις αυτές ομάδες στην 1η θέση της Stoiximan Super League.

Με το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας έπεσε η αυλαία των αποψινών (24/8) αγώνων της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, που θα συνεχιστεί αύριο και μεθάυριο.

Εκεί η Λαμία απέσπασε 1-1 από την ΑΕΚ που μεταξύ άλλων είχε 2 δοκάρια στις καθυστερήσεις και έτσι βρίσκονται μαζί επί του παρόντος στην κορυφή, όπου «συγκατοικούν» με τον Αρη που κέρδισε 1-0 τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και έχει επίσης 4 βαθμούς.

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 ύστερα από ένα ματς... που έσπασαν καρδιές, καθώς στις καθυστερήσεις του είχαμε ένα γκολ και τρεις αποβολές.

Αυτό το αποτέλεσμα σήμανε πως οι Κρητικοί πήραν τον πρώτο πόντο της σεζόν ενώ οι Περιστεριώτες την 2η ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια τους.

Τα αποτελέσματα

ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1
Πανσερραϊκός-Αρης 0-1
ΑΕΚ-Λαμία 1-1

Κυριακή (25/8)
Αστέρας Aktor-Βόλος (19:00)
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (20:30)
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (21:30)

Δευτέρα (26/8)
Ολυμπιακός-Athens Kallithea (20:30)

Η βαθμολογία

Αρης 4
ΑΕΚ 4
Λαμία 4
Ολυμπιακός 3
ΠΑΟΚ 3
Αστέρας Aktor 3
Ατρόμητος 2
Athens Kallithea 1
Λεβαδειακός 1
ΟΦΗ 1
Παναθηναϊκός 0
Παναιτωλικός 0
Πανσερραϊκός 0
Βόλος 0
*ΑΕΚ, Αρης, Ατρόμητος, Λαμία ΟΦΗ και Πανσερραϊκός έχουν από 2 ματς, οι υπόλοιπες ομάδες από 1.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα