Ολυμπιακός: Πρώτη φορά στην αποστολή ο Ντάνι Γκαρθία, εκτός ο Ρέτσος

Ολυμπιακός: Πρώτη φορά στην αποστολή ο Ντάνι Γκαρθία, εκτός ο Ρέτσος

Δημήτρης Τομαράς
Γκαρθία

bet365

Πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Ντάνι Γκαρθία, ενώ αντί του Παναγιώτη Ρέτσου θέση στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για το ματς με την Athens Kallithea παίρνει ο Μπιανκόν.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Δευτέρας (26/8, 20:30) την Athens Kallithea, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, όπου στόχος δεν είναι άλλος από το 2/2.

Φυσικά από το εν λόγω ματς δεν υπολογίζονται οι πέντε παίκτες που ταξίδεψαν με την Κ20 για το Διηπειρωτικό με την Φλαμένγκο αλά κι ο Παναγιώτης Ρέτσος που είναι τραυματίας. Στα πλάνα του Βάσκου κόουτς, πάντως, είναι οι Μπιανκόν και Ντάνι Γκαρθία.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μεντιλίμπαρ για το ματς με την Athens Kallithea:

Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Ζέλσον Μαρτίνς, Έσε, Μασούρας, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα