ΑΕΚ: Η απογοήτευση της ισοπαλίας με την Λαμία και οι αντιδράσεις στις χαμένες ευκαιρίες

Newsroom
aek_vs_lamia

bet365

H AEK δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στην φετινή Stoiximan Super League με την παρακάμερα του ΑΕΚ TV να καταγράφει όλες τις αντιδράσεις των ανθρώπων της Ένωσης κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League. Η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά από εκεί και πέρα δημιούργησε πολλές φάσεις για να ισοφαρίσει και στη συνέχεια να πάρει το... τρίποντο.

Το γκολ του Μουκουντί στο 87' έδωσε ελπίδες στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα για τη νίκη, αλλά το αριστερό δοκάρι δεν επέτρεψε - δύο φορές - στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν την ανατροπή.

Η παρακάμερα του AEK TV κατέγραψε όλες τις αντιδράσεις των μελών της Ένωσης, τους πανηγυρισμούς στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά και την απογοήτευση των παικτών μετά το τελικό σφύριγμα.

Δείτε το βίντεο:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα