«Η ΑΕΚ μιλάει με τον Ντουά, τα έχει βρει με τη Λουντογκόρετς»

«Η ΑΕΚ μιλάει με τον Ντουά, τα έχει βρει με τη Λουντογκόρετς»

Newsroom
Ο Ντουά της Ελβετίας

bet365

Στη Βουλγαρία τονίζουν ότι η ΑΕΚ έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Λουντογκόρετς και προσπαθεί να τα βρει και με τον 27χρονο Ελβετό επιθετικό, Κουαντουό Ντουά για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Η βουλγαρική ιστοσελίδα actualno.com υποστηρίζει πως η ΑΕΚ παλεύει την περίπτωση του Κουαντουό Ντουά για την επιθετική της γραμμή.

Όπως τονίζει το βουλγαρικό Μέσο επικαλούμενο ελληνικές πηγές, η ΑΕΚ έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Λουντογκόρετς και προσπαθεί να τα βρει και με τον 27χρονο Ελβετό επιθετικό για να προχωρήσει στην απόκτησή του.

Όπως προσθέτει το δημοσίευμα, αυτός μέχρι στιγμής είναι και ο λόγος που η μεταγραφή καθυστερεί, αλλά εικάζεται πως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Ντουά αγωνίστηκε με την Εθνική Ελβετίας στο πρόσφατο Euro, μετρώντας τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Ανήκει στη Λουντογκόρετς από πέρυσι το καλοκαίρι όταν η βουλγαρική ομάδα τον απέκτησε έναντι 3,5 εκατ. ευρώ από τη Νυρεμβέργη. Φέτος μετράει έξι συμμετοχές και τέσσερα γκολ, ενώ πέρυσι είχε 37 εμφανίσεις με 15 γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λουντογκόρετς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα