Παναθηναϊκός: Οι εκπρόσωποι του Ιωαννίδη πιέζουν για τη μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ, σύμφωνα με την A Bola

Ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού

bet365

Το περιβάλλον του Ιωαννίδη προσπαθεί να πείσει τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με την A Bola, να πει το «ναι» στη Σπόρτινγκ για τη μετακίνηση του Έλληνα επιθετικού στα Λιοντάρια.

Το μεταγραφικό παράθυρο οδεύει προς την τελική του ευθεία και η Σπόρτινγκ εξακολουθεί να παλεύει με... νύχια και με δόντια για τη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη. Το «δεν είναι προς πώληση» του Παναθηναϊκού για τον αρχηγό του παραμένει ξεκάθαρο, ωστόσο, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στην Πορτογαλία, τα Λιοντάρια έχουν για σύμμαχό τους τον 24χρονο σέντερ φορ.

Η A Bola συγκεκριμένα έγραψε την Κυριακή (25/08) πως οι εκπρόσωποι του Ιωαννίδη πιέζουν τον αθηναϊκό σύλλογο να δώσει το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τονίζεται επίσης πως ο Ιωαννίδης αποτελεί διακαή πόθο του Ρούμπεν Αμορίμ, που έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει πρόβλημα να περιμένει τον Έλληνα επιθετικό μέχρι την τελευταία στιγμή. Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, η Σπόρτινγκ θα ήθελε να τελειώσει τη μεταγραφή του το συντομότερο δυνατόν, ενώ έχει ήδη δεχθεί τρία «άκυρα» από τον Παναθηναϊκό σε τρεις προτάσεις ύψους 18, 20 και 20+3 εκατομμυρίων ευρώ αντίστοιχα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα