Ολυμπιακός, μεταγραφές: Το like στον Ορντόνιες και το αγγλικό ενδιαφέρον για τον Εσε

Ο Ορντόνιες

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει το... τσεκάρισμά του στην αγορά της Αργεντινής και σε περιπτώσεις όπως του χαφ Ορντόνιες την ώρα που εδώ και μέρες διαρρέεται η σοβαρή πιθανότητα να έρθει μεγάλη πρόταση για τον Εσε από τη Νιουκάστλ.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε αναδειχθεί ρεπορταζιακά από την Αργεντινή ένα όνομα που αφορούσε στον Ολυμπιακό και που προερχόταν από μία γνώριμή του αγορά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ ραδιοφωνικού σταθμού στην Αργεντινή οι Πειραιώτες είχαν κάνει πρόταση για τον νεαρό Κριστιάν Ορντόνιες, χαφ της Βελέζ, που δεν έγινε δεκτή και ενώ τον παίκτη φέρονται να θέλουν και πορτογαλικοί σύλλογοι.

Ο Ορντόνιες σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Ολυμπιακό και είναι πιθανό να γίνει και άλλη προσπάθεια για την απόκτησή του. Στα 20 του χρόνια ο Ορτόνιες, διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αργεντινής, ανήκει στη Βελέζ και είναι κυρίως εξάρι και οκτάρι. Τη σεζόν 2023-2024 έχει καταγράψει 28 αγώνες με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Όσο για τον Εσε εδώ και μέρες υπάρχει η πληροφορία για τη Νιουκάστλ και πώς θα κάνει πρόταση που θα φτάνει στα 25 εκατ. ευρώ. Σε μία τέτοια περίπτωση θα έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ μεγάλο ποσό για τον χαρισματικό χαφ των Πειραιωτών, όπου θα κληθούν να πάρουν την απόφαση για το εάν θα παραχωρηθεί ή όχι. Άρα σε σχέση με τον άξονα των Ερυθρόλευκων είναι πιθανό να έχουμε και άλλες αλλαγές ως προς το ρόστερ εντός των επόμενων ημερών.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα