ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα με Μιχαηλίδη, Καμαρά και Τσάλοφ για το «δύο στα δύο» κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης επιστρέφει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

bet365

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ την αποψινή αναμέτρηση στην Τούμπα (20.30 – NSPRIME) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας τον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League και θέλει να κάνει το «δύο στα δύο» απέναντι σε μια ομάδα όπου μετράει 17 σερί νίκες, μέσω-έξω, σε μια τρομερή παράδοση από το 2015 και μετά.

Με δεδομένη την απουσία του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής ενόψει της επικείμενης μετακόμισής του στη Βόλφσμπουργκ, ο Γιάννης Μιχαηλίδης επιστρέφει στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου» και παίρνει θέση δίπλα στον Τόμας Κεντζιόρα, κάτι που είχε να συμβεί από το περσινό Άρης – ΠΑΟΚ (1-2), ένα ματς στο οποίο αποβλήθηκε, αλλά στο τέλος πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Η επιστροφή του Μαντί Καμαρά (ο μέσος από τη Γουινέα ξεκίνησε για δεύτερη φορά βασικός) στη μεσαία γραμμή είναι ακόμα μία παρέμβαση του Ραζβάν Λουτσέσκου, που επανάφερε και τους Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ντεσπόντοφ, Τσάλοφ στο αρχικό σχήμα των Πρωταθλητών Ελλάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα