Kicker: «Κοντά στα 5 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους το επικείμενο deal της ΑΕΚ για Ντουά»

Kicker: «Κοντά στα 5 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους το επικείμενο deal της ΑΕΚ για Ντουά»

Newsroom
Ο Κουαντουό Ντουά που θέλει η ΑΕΚ

bet365

Το γερμανικό Kicker αναφέρεται στις λεπτομέρειες της πιθανής συμφωνίας της ΑΕΚ με τη Λουντογκόρετς για τον Κουαντουό Ντουά, τονίζοντας πως η Νυρεμβέργη θα επωφεληθεί από το deal καθώς έχει σχεδόν 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο ρεπορτάζ του Gazzetta, η ΑΕΚ έχει βρει φόρμουλα με τον Κουαντουό Ντουά και προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία και με τη Λουντογκόρετς για τη μεταγραφή του 27χρονου Ελβετού επιθετικού.

Η ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή σε ανοικτές διαπραγματεύσεις με τη βουλγαρική ομάδα για να τελειώσει το θέμα. Κάτι που αναμένεται να συμβεί άμεσα, είτε θετικά, είτε αρνητικά, έχοντας συμφωνήσει με τον 27χρονο Ελβετό φορ.

Στην πολύ πιθανή συμφωνία της ΑΕΚ με τη Λουντογκόρετς για τον Ντουά αναφέρεται σε ρεπορτάζ του και το γερμανικό Kicker παραθέτοντας και τα οικονομικά δεδομένα του επικείμενου deal καθώς η πρώην ομάδα του 27χρονου Ελβετού επιθετικού, η Νυρεμβέργη, θα επωφεληθεί από αυτό.

Όπως υπογραμμίζει το Kicker, η ΑΕΚ και η Λουντογκόρετς είναι ρεαλιστικό να τα βρουν σε ένα μεσαίο επταψήφιο νούμερο, δηλαδή κοντά στα 5 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους. Μάλιστα τονίζει ότι η Νυρεμβέργη, που είχε πουλήσει τον Ντουά στη Λουντογκόρετς έναντι 3,5 εκατ. ευρώ το περσινό καλοκαίρι, κατέχει ποσοστό μεταπώλησης σχεδόν 20%.

Το Kicker υποστηρίζει πως η Νυρεμβέργη εφόσον οριστικοποιηθεί η μεταγραφή, θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό λίγο κάτω από το ένα εκατομμύριο ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα