Πετράκης: «Ήμασταν πιο επικίνδυνοι από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, κέρδισε δίκαια»

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για το αποτέλεσμα αλλά και την προσπάθεια του Παναιτωλικού στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε αλλά τελικά έφυγε από την Τούμπα με άδεια... χέρια κόντρα στον ΠΑΟΚ αφού ηττήθηκε με 2-0.

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για το πώς ήρθε αυτή η ήττα, την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια.

Αναλυτικά:

«Το πρώτο γκολ είναι κάτι που δεν συνηθίζεται. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, θεωρώ πως ήμασταν πιο επικίνδυνοι σε σχέση με τον ΠΑΟΚ με βάση τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, βέβαια αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού δεν μας αφήνει κάτι, πιστεύω πως πληρώσαμε τον κακό τρόπο που μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ξέραμε πως τα πράγματα στην Τούμπα δεν είναι εύκολα, ειδικά αφού δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ, αλλάξαμε τον σχηματισμό, για να βοηθήσουμε την ομάδα και να παίξει με μεγαλύτερο ρίσκο, αλλά αντί να μας βοηθήσει μας δημιούργησε περισσότερα προβλήματα, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου επικίνδυνοι. Οπότε με την εικόνα που είχαμε στο δεύτερο και με τις ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δίκαια κέρδισε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα