Αλόνσο: «Οι σκέψεις μας ήταν στη Λανς, δεν παίξαμε με τον τρόπο μας»

Βασίλης Μπαλατσός
Ντιέγκο Αλόνσο

bet365

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο στην Cosmote TV μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

O Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Stoiximan Superleague επί ημερών του Ντιέγκο Αλόνσο, καθώς με «λυτρωτή» τον Άντραζ Σπόραρ επικράτησε του Λεβαδειακού στο Ολυμπιακό Στάδιο για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ουρουγουανός τεχνικός στις δηλώσεις του στην Cosmote TV στάθηκε στο γεγονός πως η σκέψη των παικτών του ήταν στη ρεβάνς με τη Λανς την ερχόμενη Πέμπτη (29/8).

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν σας κρύβω ότι οι σκέψεις όλων μας ήταν στα παιχνίδια με τη Λανς. Βεβαίως, ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το αποψινό παιχνίδι και οι τρεις βαθμοί, αλλά οι σκέψεις μας ήταν στη Λανς.

Δείξαμε χαρακτήρα, αλλά δεν ήμασταν καλοί όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες ότι δεν έδειξαν χαρακτήρα, αλλά δεν παίξαμε με τον τρόπο μας και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε και εμείς και οι φίλαθλοί μας», ανέφερε ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα