Σάστρε: «Όλοι είναι πολύτιμοι για την ομάδα»

Σάστρε: «Όλοι είναι πολύτιμοι για την ομάδα»

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Ο Ζόαν Σάστρε μίλησε για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ αλλά και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Σάστρε ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές για τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό καθώς βρήκε δίχτυα για το 1-0 και ο ίδιος αναφέρθηκε σε αυτό αλλά και στις μεταγραφές που έχουν έρθει.

Για το γκολ του: «Με τον ΠΑΟΚ είναι η πρώτη φορά που σκοράρω με το κεφάλι, είμαι εδώ τρία χρόνια, έχω σκοράρει με το πόδι αρκετές φορές, είναι η πρώτη φορά που πέτυχα γκολ με κεφαλιά και θέλω να το ξανακάνω σίγουρα».

Για το τι του είπε ο Λουτσέσκου στο ημίχρονο, αλλά και συνολικά στην ομάδα: «Είχαμε ξεκάθαρο στο μυαλό μας τι πρέπει να κάνουμε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Όταν τελείωσε το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Σάμροκ, δουλέψαμε πάνω σε αυτό το ματς, συζητήσαμε τι πρέπει να κάνουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε, δεν βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο, αυτά που είχαμε δουλέψει. Στην ανάπαυλα ο προπονητής μας είπε κάποια πράγματα και κάποιες λεπτομέρειες, έπρεπε να ανεβάσουμε λίγο την ταχύτητα, να έχουμε όσο γίνεται πιο καθαρές γραμμές, για να βγάλουμε περισσότερες φάσεις, γίναμε πιο δημιουργικοί, βάλαμε τα γκολ και πήραμε τη νίκη».

Για τις μεταγραφές: «Νομίζω πως είναι πάντα δύσκολο, όταν υπάρχει ανοικτό μεταγραφικό παράθυρο, γιατί η ομάδα είναι σε διαρκή διαμόρφωση, φεύγουν παίκτες, έρχονται παίκτες. Σημασία έχει αυτοί οι παίκτες που θα έρθουν να γίνουν μέλη στην ομάδα, να καταλάβουν τις ιδέες του προπονητή και να μπορέσουν να μας βοηθήσουν. Το κάνουμε σε ένα πολύ καλό βαθμό αυτό και νομίζω πως στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου να έχουμε διαμορφώσει το ρόστερ μας και να παλέψουμε όπως και πέρυσι για τους στόχους μας».

Για το αν θα του λείψει ο Κουλιεράκης και τι έχει να του πει: «Δεν θεωρώ πως πρέπει να του δώσω κάποια συμβουλή, θα έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί, θα πάει σε ένα πολύ προηγμένο πρωτάθλημα. Δεν έχω να του εκφράσω κάτι. Του εύχομαι μόνο τα καλύτερα και να πάει εκεί, για να πετύχει στην καριέρα του».

Για τα νέα πρόσωπα όπως οι Σορετίρε, Τισουντάλι και Τσάλοφ: «Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις για αυτά τα παιδιά, γιατί είναι μικρό διάστημα στην ομάδα. Σίγουρα εμείς οι πιο έμπειροι πρέπει να τους βοηθήσουμε, να προσαρμοστούν όσο γίνεται πιο γρήγορα και να προσφέρουν. Για τον Ταρίκ (Τισουντάλι) θα τον βοηθήσει να του δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση, μετά και το γκολ που πέτυχε. Όλοι είναι πολύτιμοι για την ομάδα και θα πρέπει να τους εντάξουμε στον βασικό κορμό της ομάδας. Είναι σε καλή φάση και τους χρειαζόμαστε όλους, γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη, για να μπούμε στη νέα League Phase του Europa League».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα