Σορετίρε: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι.. τρελοί»

Σορετίρε: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι.. τρελοί»

Newsroom
soretire eurokinisi

bet365

Ο Σόλα Σορετίρε μίλησε για το ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από την Τούμπα και τους φίλους του Δικεφάλου.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε απόψε (25/8) ο Σόλα Σορετίρε, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 2-0 που κέρδισε ο Δικέφαλος τον Παναιτωλικό.

Μετά το ματς ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε στη NOVA για την πρώτη του εμφάνιση, για το πώς αποφάσισε να έρθει στη Θεσσαλονίκη αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Τι σημαίνει για τον ίδιο το ντεμπούτο του: «Το περίμενα από την πρώτη ήμερα που ήρθα. Ήθελα όμως πρώτα να γίνω μέρος της ομάδας να έρθω σε καλή φυσική κατάσταση και σήμερα πήρα την ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος για είναι… τρελοί οι οπαδοί μας και το απόλαυσα ειλικρινά. Είμαι ευγνώμων στον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία σχετικά νωρίς μέσα στη σεζόν. Είχα ευκαιρίες να σκοράρω, νιώθω καλά, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και εμείς θέλουμε κι άλλες νίκες στη συνέχεια».

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια μεγάλη απόφαση για μένα να φύγω για πρώτη φορά από τη χώρα μου. Ήρθα στην Ελλάδα, βρήκα εδώ πολύ ζέστη. Μίλησα πριν πάρω την τελική μου απόφαση με αρκετό κόσμο από το σταφ του ΠΑΟΚ, με νυν παίκτες του ρόστερ, με κάποιους πρώην, ενώ είδα και πολλά βίντεο από την περσινή σεζόν που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα. Έτσι πήρα την καλύτερη απόφαση και είμαι δικαιωμένος γι’ αυτό. Θα παλέψω να βοηθήσω την ομάδα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα