Μπακασέτας: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά, πρέπει να βελτιωθούμε» (vid)

Newsroom
Ο Τάσος Μπακασέτας

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καθόλου καλά κόντρα στον Λεβαδειακό και πως πρέπει να βελτιωθεί.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά με γκολ του Σπόραρ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε τη νίκη επικρατώντας με 1-0. Μετά το τέλος του αγώνα ο Τάσος Μπακασέτας μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Χάσαμε πολλές δεύτερες μπάλες. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό, και να είμαστε πιο επιθετικοί. Το πιο σημαντικό είναι ακόμα και αν δεν παίζεις καλά να παίρνεις τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και εμείς το καταφέραμε».

Για το αν η αναμέτρηση με τη Λανς επηρέασε το μυαλό τους: «Ξέραμε ότι είχαμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι, έπρεπε να είμαστε πιο δημιουργικοί και κάνουμε την αυτοκριτική μας. Τουλάχιστον όπως είπα πριν καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το μεγάλο ματς με τους Γάλλους: «Ένα τέτοιο παιχνίδι θέλει να παίζει κάθε ποδοσφαιριστής. Έχουμε έναν στόχο μπροστά μας, να μπούμε στο Conference League. Έχουμε ένα σκορ που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε θετικοί, να βλέπουμε την πρόκριση και θα δώσουμε τα πάντα ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας και να μπούμε στους ομίλους».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα