Τισουντάλι: «Χαρούμενος με το γκολ, αλλά η ομάδα προηγείται»

Τισουντάλι: «Χαρούμενος με το γκολ, αλλά η ομάδα προηγείται»

Newsroom
tsountali_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Ταρίκ Τισουντάλι σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τον ΠΑΟΚ, όμως τόνισε πως αυτό που «μετράει» είναι να κερδίζει ο Δικέφαλος.

«Λογαριασμό» με τη φανέλα του ΠΑΟΚ... άνοιξε ο Ταρίκ Τισουντάλι, αφού ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός σημείωσε κόντρα στον Παναιτωλικό το πρώτο του γκολ με τον Δικέφαλο και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 2-0 για την ομάδα του. «Είμαι χαρούμενος με το γκολ, αλλά στο μυαλό μου προηγείται η ομάδα. Να καταφέρουμε πράγματα μαζί. Να είμαστε συγκεντρωμένοι να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Αν δεν κάνω λάθος σκόραρα στην πρώτη μου ευκαιρία σήμερα», είπε αρχικά μετά το ματς.

Και συνέχισε. «Πάντα είμαι χαρούμενος όταν σκοράρω, δουλεύω σκληρά να δίνω ασίστ και γκολ! Φυσικά και τον ονειρεύομαι αυτό το γκολ… Ξέραμε ότι σήμερα θα βρούμε μια ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς και θέλαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, να κουράσουμε τον αντίπαλο και αυτό κάναμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα