Άρης: Πολωνικό δημοσίευμα περί ενδιαφέροντος για τον Λίνους Βάχλκβιστ

Άρης: Πολωνικό δημοσίευμα περί ενδιαφέροντος για τον Λίνους Βάχλκβιστ

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Για επίσημη πρόταση του Άρη στην Πογκόν με σκοπό την αγορά του 28χρονου Σουηδού δεξιού οπισθοφύλακα Λίνους Βάχλκβιστ γράφουν τα πολωνικά media.

Διαθέτοντας τους Ούγκο Μάγιο, Μάρτιν Μοντόγια και υποστηρικτικά τον Βαλεντίνο Φατόρε, ο Άρης είναι γεμάτος στο δεξί άκρο της άμυνας, ωστόσο, τα πολωνικά media αναφέρουν ότι κατέθεσε πρόταση αγοράς του Λίνους Βάχλκβιστ. Ο 28χρονος Σουηδός αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε και στο κέντρο αυτής αλλά και ως δεξιός εσωτερικός μέσος. «Ο Άρης ήδη κατέθεσε την πρώτη προσφορά του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα πάρει μεταγραφή», αναφέρουν.

Ο Σουηδός μεταγράφηκε στην πολωνική ομάδα τον Ιανουάριο του 2023 κι αφού είχε προηγηθεί σπουδαία καριέρα στη Νόρκεπινγκ (226αγ.), ενώ έπαιξε σε 55 αγώνες και στη Δρέσδη στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Με τη φανέλα της Πογκόν έπαιξε σε 58 αγώνες έχοντας επτά ασίστ. Από τον Ιανουάριο του 2016 είναι διεθνής με την εθνική Σουηδίας έχοντας καταγράψει 15 συμμετοχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα