ΑΕΚ: Αναμένεται η απάντηση της Λουντογκόρετς για Ντουά...

ΑΕΚ: Αναμένεται η απάντηση της Λουντογκόρετς για Ντουά...

Γιώργος Τσακίρης
Ντουά

bet365

Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα (το αργότερο αύριο) να τελειώσει το θέμα του διεθνούς 27χρονου Ελβετού επιθετικού με την αποδοχή, ή μη, της πρότασης της ΑΕΚ.

Η υπόθεση απόκτησης του Κουαντουό Ντουά από την ΑΕΚ βρίσκεται στη τελική της ευθεία προκειμένου να ξεκαθαρίσει και να ολοκληρωθεί, να διαπιστώσουμε αν τελικά θα είναι αυτός που θα αποκτηθεί για την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του φορ (ένα λάθος της Ένωσης που πλήρωσε ακριβά έως τώρα η ομάδα), ή θα πάει στην άλλη περίπτωση που δουλεύεται παράλληλα. Αλλά ας εστιάσουμε στο ρεπορτάζ στον 27χρονο διεθνή Ελβετό φορ, ο οποίος στο ενδεχόμενο που η Λουντογκόρετς απαντήσει θετικά θα αποτελέσει παίκτη των «κιτρινόμαυρων», μιας και όπως αποκαλύψαμε χθες, σε αντίθεση με τα λάθη στο δημοσίευμα των Βούλγαρων (βασισμένα σε ελληνικές μπαρούφες), υπάρχει φόρμουλα συμφωνίας με τον Ντουά και δεν θα αποτελέσει πρόβλημα εφόσον επιτευχθεί το deal με τη διοίκηση από το club από την Βουλγαρία...

Επειδή το ρεπορτάζ τρέχει και εμείς πρέπει να το πάμε στο επόμενο στάδιο που βρίσκεται η κουβέντα, αυτή τη στιγμή, η ΑΕΚ αναμένει την απάντηση της Λουντογκόρετς στην πρόταση που έχει κάνει για την απόκτηση του 27χρονου διεθνούς Ελβετού επιθετικού, η οποία δεν είναι στα 5 εκατομμύρια ευρώ όπως γράφτηκε στην Γερμανία, αλλά κάτω από αυτό το ποσό. Η αλήθεια είναι ότι το δημοσίευμα δεν αναφέρει τυχαία αυτό το νούμερο, προφανώς και είναι κοντά στις αξιώσεις των Βούλγαρων και η Ένωση προφανώς έχει κάνει προσφορά πιο κάτω απ' αυτά τα χρήματα, αυτό που συνηθίζεται να συμβαίνει στη διαπραγμάτευση κάθε μεταγραφής. Άλλωστε προ 1,5 μήνα που είχε γίνει τότε διερευνητική επαφή από την πλευρά της ΑΕΚ και πάλι για τον Ντουά, τα χρήματα που αξίωναν οι Βούλγαροι, ήταν πάνω από τα 7 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα να μην γίνει τότε καν κίνηση απόκτησης.

Σε τούτο το σημείο να αναφέρουμε ότι σε εκείνη την πρώτη επαφή της ΑΕΚ, ακόμη και ο ίδιος ο Ντουά, είχε εκφράσει επιφυλάξεις έχοντας στο νου του να βρει κάτι από μια ομάδα στα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα, θεωρούσε προφανώς πως θα εξαργυρώσει με τέτοιο τρόπο το γκολ που σημείωσε στο πρόσφατο Euro με την φανέλα της Ελβετίας. Κάτι φυσικά που δεν έγινε, φτάσαμε τέλη Αυγούστου, με αποτέλεσμα να θέλει την προσωπική αναβάθμιση και εξέλιξη, να φύγει από το βουλγαρικό πρωτάθλημα για το ελληνικό, όχι ότι δεν καλύπτει η Λουντογκόρετς αγωνιστικά τις φιλοδοξίες του με δεδομένη παρουσία στην Ευρώπη και όπως όλα δείχνουν στο Europa League! Το υπόλοιπο ...πακέτο δεν είναι αντίστοιχα δελεαστικό σε επίπεδο πρωταθλήματος και καθημερινότητας στη ζωή.

Όπως και να 'χει δεν αποκλείεται στη διάρκεια της μέρας που διανύουμε να υπάρχει η κατάληξη της υπόθεσης Ντουά για την ΑΕΚ με την απάντηση στην κιτρινόμαυρη προσφορά, ή να χρειαστεί μια, βαριά δυο μέρες ακόμη, προκειμένου να κλείσει, θετικά, ή αρνητικά η υπόθεση του 27χρονου διεθνούς Ελβετού φορ για την Ένωση!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα