ΠΑΟΚ: Η πίεση της Βόλφσμπουργκ επισπεύδει την αναχώρηση Κουλιεράκη για Γερμανία

Newsroom
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

bet365

Με τον ΠΑΟΚ να έχει εξασφαλίσει σκορ-πρόκρισης απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς για τα Play Off του EURFA Europa League, οι Γερμανοί πιέζουν για να έχουν νωρίτερα τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη κοντά τους.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μετράει αντίστροφα ώστε να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα προκειμένου να γίνει κάτοικος στην Κάτω Σαξονία της Γερμανίας. Στη Βόλφσμπουργκ τον περιμένουν με… «ανοιχτές αγκάλες» και πιέζουν για να τον έχουν το συντομότερο κοντά τους.

Βάσει της συμφωνίας των δύο ομάδων το «deadline» λήγει το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (29/8), μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα των Play Off του UEFA Europa League, ωστόσο το σκορ του πρώτου αγώνα και η ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σάμροκ με 4-0, όπου ο «Κούλιε» αγωνίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της Τούμπας, δίνει τη δυνατότητα στους Γερμανούς να ζητήσουν νωρίτερα τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

«Η Βόλφσμπουργκ προσπαθεί να επισπεύσει την άφιξη του νεαρού κεντρικού αμυντικού που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή. Έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα ότι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα μετακομίσει στο γερμανικό κλαμπ στο τέλος αυτής της εβδομάδας και θα μπορούσε να φτάσει νωρίτερα», αναφέρει χαρακτηριστικά το «Kicker» και στον ΠΑΟΚ το σκέφτονται για το αν θα συμπεριλάβουν ή όχι τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό στην αποστολή (έμεινε εκτός στο ματς με τον Παναιτωλικό) για τη ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Οι «ασπρόμαυροι» αναχωρούν το απόγευμα της Τρίτης (27/8) για το Δουβλίνο της Ιρλανδίας και δεν αποκλείεται την ίδια στιγμή ο Κουλιεράκης να παίρνει το αεροπλάνο για το Βόλφσμπουργκ της Γερμανίας, ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα