Άρης: Η πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και η συζήτηση για την ανανέωση συμβολαίου

Άρης: Η πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και η συζήτηση για την ανανέωση συμβολαίου

«Η Αλμερία ενδιαφέρεται για τον Λορέν Μορόν του Άρη»

bet365

Η υπόθεση του Λορέν Μορόν παραμένει στην επικαιρότητα του Άρη ο οποίος φέρεται να απέρριψε προσφορά ομάδας από τη Σαουδική Αραβία έχοντας κάνει μια πρώτη συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η πληροφορία που επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ Άρης θέλει τους «κίτρινους» να απέρριψαν προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας καθότι το οικονομικό σκέλος αυτής δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις τους. Είναι γνωστό επίσης ότι, καθότι οι εκπρόσωποι του Λορέν Μορόν βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της ΠΑΕ, έγινε μια πρώτη συζήτηση όπου εξετάστηκε το ενδεχόμενο μη λήψης ικανοποιητικής πρότασης και παραμονής του παίκτη στη Θεσσαλονίκη. Το Gazzetta είχε γράψει ότι μια… τελευταία κουβέντα ήταν απαραίτητο να γίνει μεταξύ των δύο πλευρών καθότι ο Άρης χρειάζεται τον επιθετικό ο οποίος του πρόσφερε ασφάλεια κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρωτίστως ο ίδιος να είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του στην ομάδα έχοντας απεμπλακεί από τα σενάρια πώλησής του.

Αυτά καλλιεργήθηκαν στο μυαλό του βάσει των όσων του έλεγαν οι εκπρόσωποί του στους τελευταίους μήνες και της σιγουριάς που εμφάνιζαν περί πρότασης από ομάδας της Σαουδικής Αραβίας. Μάλιστα, βάσει των πληροφοριών που είχαν διοχετευτεί αυτή θα ξεπερνούσε τα 6 εκατ. ευρώ για τους «κίτρινους» και θα εξασφάλιζε στον παίκτη ένα ποσό της τάξεως (τουλάχιστον) των 1.5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας. Τελικώς, αυτή η πρόταση δεν έφτασε και η ΠΑΕ Άρης (όπως επιβεβαιώνει η ίδια) απέρριψε σήμερα μια προσφορά περί των 4 εκατ. ευρώ για την πώληση του παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση, στην υπόθεση του Λορέν Μορόν οι επιλογές του Άρη παραμένουν δύο. Είτε η πώλησή του και η αντικατάστασή του με ισάξιο επιθετικό είτε να συνεχίσει τις επαφές μαζί του με σκοπό την επέκταση του συμβολαίου του. Ήδη έχει γίνει σχετική συζήτηση δεδομένου του ότι οι ετήσιες απολαβές του παίκτη δεν ξεπερνούν τα 350.000 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα