Ολυμπιακός, μεταγραφές: Αυτή είναι η πρόταση της Μποταφόγκο που απέρριψε ο Ροντινέι και οι «ερυθρόλευκοι»

Ελλάδα

bet365

Το Gazzetta επιβεβαιώνει την πρόταση της Μποταφόγκο για την απόκτηση του Ροντινέι και σας μεταφέρει τα ποσά που έριξε στο τραπέζι ο σύλλογος της Βραζιλίας, ο οποίος δέχθηκε αρνητική απάντηση τόσο από τον παίκτη όσο και από τον Ολυμπιακό.

Πριν λίγες ώρες, στη Βραζιλία μετέδωσαν πως ο Ροντινέι έχει δεχθεί κρούση από την Μποταφόγκο και ο Ολυμπιακός απέρριψε αμέσως το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο 32χρονος ακραίο μπακ, την ίδια στιγμή που οι συμπατριώτες του ανέφεραν ότι ο παίκτης ήταν θετικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, είναι αλήθεια ότι η Μποταφόγκο έκανε επίσημη πρόταση στον Βραζιλιάνο αμυντικό, ωστόσο τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ολυμπιακός είχαν αρνητική στάση στην προοπτική να γίνει ένα τέτοιο deal.

Παράλληλα η βραζιλιάνικη ομάδα έκανε πρόταση στον Ροντινέι με συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια και συνολικές απολαβές, κάτι παραπάνω από 4 εκατ. ευρώ (δηλαδή κοντά στο 1,2 με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως).

Αντιθέτως με τα όσα λένε στη Βραζιλία, ο Ροντινέι δεν είχε αποδεχθεί ποτέ την πρόταση της Μποταφόγκο, αντιθέτως ήταν αρνητικός και λόγω του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, είχε πει στον σύλλογο της Βραζιλίας να μιλήσει απευθείας με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίο είπαν αμέσως το όχι.

Τέλος, στη Βραζιλία και συγκεκριμένα το «rtiesporte» αναφέρει πως οι Πειραιώτες ζήτησαν 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή αλλά και πάλι ο Ροντινέι ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να γυρίσει στη Βραζιλία. Θυμίζουμε πως ο 32χρονος ακραίος μπακ είναι εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και αποτελεί βασικό... γρανάζι στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα