ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Σε πολύ καλό δρόμο του Κόλεϊ, τι θα προβλέπει η συμφωνία (vid)

Ο Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας έρχεται στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ

bet365

Σε πολύ καλό δρόμο είναι το θέμα της απόκτησης του Ομάρ Κόλεϊ, καθώς απομένει το «ΟΚ» της Μπεσίκτας για την ολοκλήρωση της απόκτησης του 32χρονου Γκαμπονέζου κεντρικού αμυντικού.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία των επαφών και συζητήσεων για την απόκτηση του Ομάρ Κόλεϊ από την Μπεσίκτας, με την συμφωνία να προβλέπει συμβόλαιο 1+1 έτους.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, όπως έγραψε το Gazzetta, ξεχώρισαν την περίπτωση του 32χρονου κεντρικού αμυντικού από την Γκάμπια, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, που θα μετακομίσει άμεσα στη Βόλφσμπουργκ.

Έμπειρος κεντρικός αμυντικός, με θητεία και παραστάσεις από τη Serie A (Σαμπντόρια) και βασικός στα περισσότερα παιχνίδια της Μπεσίκτας στο τουρκικό πρωτάθλημα. Από την στιγμή που οι «ασπρόμαυροι» τα βρήκαν μαζί του, σ’ ότι αφορά το χρόνο συμβολαίου (1+1 χρόνια με αυτόματη αναπροσαρμογή μετά το 60% των συμμετοχών) και τις ετήσιες απολαβές (λίγο πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ), αυτό που απομένει είναι το τελικό «ΟΚ» της Μπεσίκτας.

«Ο Ομάρ Κόλεϊ ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Τον κατακρίναμε πολύ, είναι συζητήσιμο το αν ανταποκρίνεται στο επίπεδο της Μπεσίκτας, αλλά ο χαρακτήρας του είναι αδιαμφισβήτητος. Φεύγει χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα, όπως ο Μουλέκα. Ελπίζουμε να αποτελέσει παράδειγμα για τον Αμπουμπακάρ», έγραψε στο «Χ» ο Τούρκος παρουσιαστής και μέλος της Μπεσίκτας, Μπουλέντ Ουσλού.

@Photo credits: instagram.com/ocolley15

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα