ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Ψάχνεται για το «colpo grosso» με Εντοάρντο Μποβέ (vid)

Ο Εντοάρντο Μποβέ της Ρόμας βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει το «colpo grosso» και να πείσει τον 22χρονο Ιταλό μέσο Ρόμα, Εντοάρντο Μποβέ, να έρθει στην Ελλάδα. Όλα τα δεδομένα μιας εξαιρετικά δύσκολης μεταγραφικής υπόθεσης για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ εκτός από την υπόθεση του στόπερ, όπου έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα και οδεύει προς την Τούμπα ο Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας, ψάχνεται και για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Όπως γράψαμε από το πρωί της Δευτέρας (26/8) ο Λουτσέσκου υπολογίζει ως πέμπτο τον Θυμιάνη, αλλά σίγουρα «καίγεται» για την προσθήκη ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή στη θέση «έξι».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχασαν τσάμπα χρόνο με την υπόθεση-σήριαλ του Σουαλιό Μεϊτέ και τώρα θα πρέπει να αποφασίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, αν θα κάνουν την τελική κίνησή τους για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο της Λοριάν ή θα πάνε σε κάτι διαφορετικό, με μια – δύο περιπτώσεις που «τρέχουν» παράλληλα.

Η μία περίπτωση που έχει συζητηθεί είναι του Μπέντζαμιν Ταχίροβτς από τον Άγιαξ, ενώ στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Εντοάρντο Μποβέ της Ρόμα.

Ο 22χρονος μέσος, διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ιταλίας, προϊόν των ακαδημιών της Ρόμα, δεν έχει εξασφαλίσει θέση βασικού και επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα της «αιώνιας πόλης», όπου έχει περάσει ολόκληρη την ποδοσφαιρική καριέρα του.

Ο «Δικέφαλος» μπήκε στη φάση των διαπραγματεύσεων με τον 22χρονο αμυντικό μέσο, τα πρώτα σημάδια είναι θετικά, ωστόσο πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς o ποδοσφαιριστής εκτιμά τον ΠΑΟΚ, ωστόσο έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του αυτή την στιγμή και η Ελλάδα δεν είναι η πρώτη επιλογή του.

Παράλληλα θα πρέπει να υπάρξει και το «ΟΚ» της Ρόμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, που θα γίνει με το καθεστώς του δανεισμού και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι «ασπρόμαυροι», σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να αποκτήσουν μ’ ένα ποσό κοντά στα έξι εκατ. ευρώ το 55% των δικαιωμάτων του ιταλού χαφ, την ίδια ώρα που η Ρόμα τον κοστολογεί στα 12 εκατομμύρια ευρώ και αυτό είναι το ποσό που θέλει να μπει στο συμβόλαιο δανεισμού.

Ο Εντοάρντο Μποβέ είναι ένας ποδοσφαιριστής με τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία που λείπουν από τους υπάρχοντες παίκτες της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ, ωστόσο στη Μικράς Ασίας είναι συγκρατημένοι αντιλαμβανόμενοι πως πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Δείτε τον Μποβέ εν δράσει:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα