Παναθηναϊκός: Ο χαφ, ο ρυθμιστής Σπόραρ και το σενάριο για Σέρτζιο Ολιβέιρα

Παναθηναϊκός: Ο χαφ, ο ρυθμιστής Σπόραρ και το σενάριο για Σέρτζιο Ολιβέιρα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο χαφ, ο ρυθμιστής Σπόραρ και το σενάριο για Σέρτζιο Ολιβέιρα

bet365

H προτεραιότητα του Παναθηναϊκού στο φινάλε των μεταγραφών αφορά την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Όλα ανοιχτά στην επίθεση λόγω Σπόραρ, επαφές για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα αναφέρουν στη Τουρκία.

Η μεταγραφική περίοδος μπαίνει στη τελική της ευθεία και ο Παναθηναϊκός στο πιο δαπανηρό του καλοκαίρι, έχοντας ξοδέψει ήδη πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για αγορές ποδοσφαιριστών, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τις κινήσεις του. Στο Τριφύλλι απόλυτη προτεραιότητα είναι ένας κεντρικός μέσος που θα έρθει και θα κάνει την διαφορά. Ένας παίκτης στο ''8'' που θα δώσει ένταση, ταχύτητα και δημιουργία, δίνοντας πράγματα που δεν κατάφερε να δώσει ο Τόνι Βιλένα, ο οποίος εσχάτως δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Εικόνα για το που στοχεύει το κλαμπ δεν υπάρχει, καθώς με την ίδια τακτική, ο Παναθηναϊκός δουλεύει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις περιπτώσεις που τον απασχολούν. Η μόνη περίπτωση που έχει αναφερθεί είναι από την Τουρκία και έχει να κάνει με τον Πορτογάλο μέσο, Σέρτζιο Ολιβέιρα της Γαλατά, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά την ενίσχυση σε άλλες θέσεις, στη κορυφή της επίθεσης, όλα θα εξαρτηθούν από τον Άντρατζ Σπόραρ. Ο Σλοβένος άσος που λύτρωσε την ομάδα του κόντρα στον Λεβαδειακό, δεν έχει βρει ακόμα ομάδα που να ικανοποιεί τόσο τον ίδιο όσο και τον σύλλογο. Αν αυτό δεν συμβεί, θα παραμείνει στο ρόστερ, καθώς ο Αλόνσο τον εμπιστεύεται ως εναλλακτική λύση. Μόνο αν πουληθεί ο Σπόραρ, θα πάρει σέντερ φορ ο Παναθηναϊκός, με τον Μάμα Μπαλντέ της Λιόν να αποτελεί έναν από τους στόχους.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα