Μεντιλίμπαρ: «Κερδίσαμε δύσκολα και με αρκετή τύχη, δεν έχω εικόνα για τον τραυματισμό του Έσε»

Μεντιλίμπαρ: «Κερδίσαμε δύσκολα και με αρκετή τύχη, δεν έχω εικόνα για τον τραυματισμό του Έσε»

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Για το τελικό αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Athens Kallithea μίλησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει νικητής από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Athens Kallithea καθώς επικράτησε με 2-1.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για αυτό το αποτέλεσμα, την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και το τέρμα του Γιάρεμτσουκ.

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι έγιναν τα πάντα. Στην αρχή είμασταν κυρίαρχοι, τους πιέσαμε, ήταν ένα πολύ καλό ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το ανάποδο, εκείνοι μας δυσκόλεψαν, μας πίεσαν, ήταν κυρίαρχοι και εν τέλει κερδίσαμε δύσκολα και με αρκετή τύχη»

Για το αν επηρέασε την ομάδα ο τραυματισμός του Έσε: «Η αλήθεια είναι ότι η απόδοση είχε αρχίσει να πέφτει πριν το ημίχρονο. Δεν έχει να κάνει ο τραυματισμός του Έσε αλλά το γεγονός ότι μπήκαν δύο παίκτες που δεν έχουν κάνει προετοιμασία μαζί μας, ίσως ναι επηρεαστήκαμε. Κάτι ένιωσε, περιμένουμε τη διάγνωση των γιατρών, δεν έχουμε εικόνα»

Για τον Κάρμο: «Τον θέλαμε πριν την προετοιμασία, δεν τον είχαμε αλλά το παλέψαμε και τον πήραμε πίσω γιατί μας βοήθησε πολύ πέρσι και ελπίζω το ίδιο και φέτος»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα