Ντέμης για την ΑΕΚ: «Με Μελισσανίδη θα ήταν αλλιώς, υπάρχει παραπάνω γκρίνια»

Ντέμης για την ΑΕΚ: «Με Μελισσανίδη θα ήταν αλλιώς, υπάρχει παραπάνω γκρίνια»

Newsroom
Ντέμης Νικολαΐδης

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

Το στίγμα του για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, έδωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Monday FC» των καναλιών Novasports. Ο παλαίμαχος επιθετικός της Ένωσης αναφέρθηκε στην παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου, τονίζοντας οτι μαθαίνει ακόμα πράγματα, ενώ επεσήμανε πως υπάρχει υπέρμετρη κριτική στην ομάδα...

«Αλλιώς θα ήταν τα πράγματα με τον Μελισσανίδη, αλλιώς είναι με το νέο ιδιοκτήτη. Ήταν ένας έμπειρος παράγοντας, ήταν στην ΑΕΚ χρόνια, ήξερε τα πράγματα... Έχω πει πολλές φορές πως οι χρονιές κρίνονται από το πως διαχειρίζονται οι ομάδες τις ήττες και τους αποκλεισμούς», είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας συμπλήρωσε: «Τώρα ήρθε ένας νέος άνθρωπος, εννοώ πως δεν ήταν πριν στο ποδόσφαιρο, άρα μαθαίνει πράγματα. Από οτι βλέπουμε, ξοδεύει, παίρνει ποδοσφαιριστές, αλλά δεν παύει να μαθαίνει. Από οτι βλέπω δεν είναι ένας άνθρωπος που βγαίνει και κάνει δηλώσεις. Υπάρχει μία ηρεμία στην ομάδα, αλλά δεν υπάρχει ηρεμία στον μικρόκοσμο της ΑΕΚ. Υπάρχει παραπάνω γκρίνια από οτι θα έπρεπε. Φυσικά πρέπει να υπάρχει κριτική, να μην μας αρέσει το παιχνίδι στην Ευρώπη που δεν ήταν καλή η ΑΕΚ, αλλά να μην χάνουμε την λογική μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα