ΟΦΗ, μεταγραφές: Πάει για την οικονομική υπέρβαση με Φούντα

ΟΦΗ, μεταγραφές: Πάει για την οικονομική υπέρβαση με Φούντα

Βασίλης Μπαλατσός
ΟΦΗ, μεταγραφές: Πάει για την οικονομική υπέρβαση με Φούντα

bet365

Ο ΟΦΗ κάνει «all in» για να ρίξει τη μεταγραφική βόμβα με την απόκτηση του διεθνή Έλληνα επιθετικού, Ταξιάρχη Φούντα.

Ο ΟΦΗ πάει να κάνει ένα από τα πιο ηχηρά «μπαμ» της Stoiximan Superleague στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Όπως προκύπτει οι Κρητικοί είναι κοντά στην απόκτηση του Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με την Τράμπζονσπορ!

Ενώ το «focus» των Ασπρόμαυρων ήταν στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού από το εξωτερικό προέκυψε η περίπτωση του διεθνή Έλληνα επιθετικού και ήταν μια ευκαιρία που δεν μπορούσαν να την αφήσουν να πάει χαμένη. Ο Φούντας μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε αναφέρει πως κύριο μέλημα δικό του και της οικογένειας του ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα και ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που του δίνει αυτήν την ευκαιρία.

Αν τελικά η μεταγραφή ολοκληρωθεί θα είναι μια πραγματική υπέρβαση. Τόσο ως όνομα με την καριέρα που τον συνοδεύει, όσο (κυρίως) και οικονομική με έναν εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή με την Εθνική Ελλάδας, ο οποίος θα πάρει δυνατό συμβόλαιο για να επαναπατριστεί.

Ο Φούντας έχει να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα από το 2017, όταν αγωνιζόταν στον Πανιώνιο. Στη Superleague έχει περάσει επίσης από ΑΕΚ και Αστέρα Aktor, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει στο εξωτερικό σε Ζάλτσμπουργκ, Ραπίντ Βιέννης, D.C. United και την περσινή σεζόν μέτρησε στην Τράμπζονσπορ 35 εμφανίσεις, με έξι γκολ και δυο ασίστ. Mε το εθνόσημο έχει 18 εμφανίσεις με ένα γκολ και δυο ασίστ.

Άξιο αναφοράς πως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Μιχάλης Μπούσης, με ανάρτηση του στα Social Media το βράδυ της Δευτέρας (26/8) προϊδέασε τους Ομιλίτες για... βόμβα.

mpousis

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα