Καλοσκάμης: «Θέλω να γράψω την δική μου ιστορία στο ποδόσφαιρο»

Καλοσκάμης: «Θέλω να γράψω την δική μου ιστορία στο ποδόσφαιρο»

Newsroom
καλοσκαμης

bet365

Ο Δημήτρης Καλοσκάμης μίλησε μετά τη μεγάλη του εμφάνιση στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ και τόνισε πως θέλει να αφήσει το στίγμα του στο ποδόσφαιρο.

Ένα δωδεκάλεπτο που τα είχε όλα βίωσε στο Ηράκλειο ο Δημήτρης Καλοσκάμης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου μπήκε λίγο μετά το 80ο λεπτό και κατάφερε να σημειώσει το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του Περιστερίου, πριν περάσει αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα για λόγους τακτικής.

Ο Καλοσκάμης που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για το «περίφημο δωδεκάλεπτο» στο «Γεντί Κουλέ» και τόνισε πως στόχος του είναι να αφήσει το δικό του στίγμα στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλα ήταν περίεργα το σαββατόβραδο στο Ηράκλειο. Δεν θα μπορούσα να γράψω ανάλογο σενάριο για το περίφημο δωδεκάλεπτο με τον ΟΦΗ. Μπήκα, σκόραρα το πρώτο μου γκολ απέναντι τον φίλο και ομόσταυλο μου Χριστογεώργο, έδωσα το βαθμό στην ομάδα μου και ξαναπήγα στον πάγκο ως αλλαγή τακτικής. Όχι, δεν θα ζητούσα τίποτε άλλο απ την ποδοσφαιρική τύχη. Την ώρα του γκολ ,πέρασε σαν ταινία ή έως τώρα διαδρομή μου από τις Σπέτσες μέχρι σήμερα. Μου φάνηκε μια αιωνιότητα αυτό το δωδεκάλεπτο και θα το θυμάμαι για πάντα».

Πριν δύο χρόνια ήταν μέσα στους καλύτερους 50 παίκτες στο κόσμο σύμφωνα με τον Gurdian, έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό όντας το καμάρι των πράσινων ακαδημιών.

«Ναι, οκ ισχύει αυτό ,όμως δεν κοιτώ το παρελθόν. Δουλεύω σκληρά και κάνω αυτοκριτική. Καλά τα σχόλια ,όμως το γήπεδο είναι ο καθρέπτης όλων μας. Κάνω την αυτοκριτική μου συχνά μπροστά στον καθρέπτη στο σπίτι ,γιατί θέλω να προχωρήσω ,να εξελιχθώ, να διακριθώ. Θέλω να πιάσουν τόπο οι θυσίες μου από τις πρώτες στιγμές που πρωτοκλώτσησα στις Σπέτσες, να ανταμειφθούν οι θυσίες της οικογένειας μου. Θέλω να γράψω τη δική μου ιστορία στο ποδόσφαιρο και αν μπορώ να εμπνεύσω νεότερα παιδιά, να γίνω είδωλο ,όπως οι μεγάλοι παίκτες που θαυμάζω.

Έχω όνειρα και είμαι έτοιμος να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Θέλω παράλληλα από την εκπομπή σας να ευχαριστήσω όλους όσοι δουλέψαμε αυτά τα χρόνια, από τις Ακαδημίες της Άρσεναλ, αλλά και στον Παναθηναϊκό, καθώς με βελτίωσαν σε όλα τα επίπεδα. Πλέον ανήκω στον Ατρόμητο ,που με πίστεψε και μου δίνει την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έκανα ένα άλμα από τις Ακαδημίες στο κανονικό ποδόσφαιρο και καλούμαι να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Δουλεύω με έναν προπονητή που δίνει ευκαιρίες στους νέους και θέλω να του το ανταποδώσω βοηθώντας τον Ατρόμητο».

Πολλοί ειδικοί μιλάνε εδώ και καιρό για τον Καλοσκάμη, αφού έκανε θραύση αρκετά χρόνια στα ηλικιακά πρωταθλήματα των ΠΑΕ, χαρακτηρίζοντάς τον, ως συνέχεια του Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον άσσο του ΠΑΟΚ να ναι μεγαλύτερος του κατά δύο χρόνια.

«Θαυμάζω το Γιάννη για όσα κάνει και θέλω πολύ να παίξω την Κυριακή .Ο Γιάννης έχει όλα τα στοιχεία που ζητά το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Παίζουμε στην ίδια θέση και μια μονομαχία την Κυριακή στο Περιστέρι θα ήταν φανταστική. Αν παίξω θα κοιτάξω πρώτα να μην μου κάνει καμία ποδιά και φυσικά να κερδίσει ο Ατρόμητος. Έχουμε την απώλεια δυο συμπαικτών μου που πήραν κόκκινη στο Ηράκλειο ,όμως ευελπιστώ να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα