Εντοάρντο Μπόβε: Ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ κρατάει τα κλειδιά της μεταγραφής

Ο Εντοάρντο Μποβέ της Ρόμας βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ

bet365

Ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης του Εντοάρντο Μπόβε, τι θέλει η Ρόμα για τον 22χρονο ταλαντούχο μέσο της, τι ψάχνει ο ΠΑΟΚ και ο ρόλος του Μαντί Καμαρά.

Ο Εντοάρντο Μπόβε είναι ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ, που θέλει να κάνει το «μπαμ» στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ολοκληρώνοντας μια πολύ σύνθετη και δύσκολη μεταγραφή, όπως είναι αυτή του 22χρονου Ιταλού μέσου της Ρόμα.

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο συνεχίζει να είναι μέσα στις πρώτες επιλογές, για πολλούς παραμένει το φαβορί για να αποκτηθεί στο τέλος, ο Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά όλοι αντιλαμβάνονται πως ο Εντοάρντο Μποβέ είναι ο «εκλεκτός» των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Ιταλός μέσος και οι εκπρόσωποι του, επίσης, έχουν μιλήσει με ανθρώπους του «Δικεφάλου» και σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, έχει πάρει αρκετές πληροφορίες από τον Μαντί Καμαρά, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Ρόμα τη σεζόν 2022-23.

Αυτό, πάντως, δεν μοιάζει να είναι αρκετό για να τον οδηγήσει από την «αιώνια πόλη» στη Θεσσαλονίκη. Ο 22χρονος κρατάει τα κλειδιά της μεταγραφής του, με την Ελλάδα να μη φαντάζει, αυτή την στιγμή, ο πρώτος προορισμός...

Στην Ιταλία υπάρχει δεδομένο το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα, που παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, ενώ και από την Αγγλία, ομάδες όπως η Έβερτον και η Φούλαμ, έχουν χτυπήσει την πόρτα της Ρόμα.

Κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ που έρχεται να προσφέρει τη δυνατότητα στη Ρόμα να κρατήσει υπό τον έλεγχο της ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κεφάλαιά της. Η πρόταση των «ασπρόμαυρων» για δανεισμό του 22χρονου μέσου και το δικαίωμα εξαγοράς του 55% των δικαιωμάτων του, αντί 6 εκατ. ευρώ, είναι μια διαφορετική πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι.

«Ο Εντοάρντο Μπόβε θα πήγαινε δανεικός στην Ελλάδα, ώστε η Ρόμα να διατηρήσει τον έλεγχο του παίκτη και να αξιολογήσει πώς θα τον αντιμετωπίσει την επόμενη σεζόν. Ο δρόμος προς τον ΠΑΟΚ άνοιξε για τον Εντοάρντο Μπόβε», σημειώνει στην έντυπη έκδοσή της η Gazzetta Dello Sport, την ίδια ώρα που η 'Il Messaggero, υποστηρίζει πως «ο Μποβέ θα μπορούσε παραδόξως να καταλήξει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ».

Τι ψάχνει η Ρόμα

Τέσσερις μέρες πριν από το τέλος του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού στα top-5 πρωταθλήματα της Ευρώπης, τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω στους ελιγμούς και τις αποφάσεις που θα πάρει ο αθλητικός διευθυντής, Φλοράν Γκισόλφι, για το μέλλον της Ρόμα.

Οι «τζιαλορόσι» αναζητούν λύσεις, τόσο σε επίπεδο ενίσχυσης όσο και σε αποχωρήσεις, την ίδια ώρα που στο αγωνιστικό κομμάτι το ξεκίνημα της σεζόν είναι μια πραγματική αποτυχία μέχρι στιγμής για την ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, με μόλις έναν βαθμό απέναντι στην Κάλιαρι και την Έμπολι στις δύο πρώτες ημέρες της Serie A.

Ο χρόνος αρχίζει να πιέζει και για τον Φλοράν Γκισόλφι, η κλεψύδρα του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού τελειώνει, όπου στο επίκεντρο έχει έρθει το μέλλον του Εντοάρντο Μπόβε, ο οποίος δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου στις δύο πρώτες δύο επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ήδη πέρυσι με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ο γεννημένος το 2002 μέσος είχε βρει πολύ λιγότερο χώρο σε σύγκριση με το διάστημα της παρουσίας του Ζοζέ Μουρίνιο και τις τελευταίες εβδομάδες στην Ιταλία γίνεται μια επίμονη συζήτηση για τη μεταγραφή του, η οποία θα μπορούσε να αποφέρει αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία των «τζιαλορόσι».

Ο ΠΑΟΚ δίνει μια άλλη προοπτική και μένει να δούμε πως θα ολοκληρωθεί η πολύ δύσκολη μεταγραφική υπόθεση για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα