Ντόι: Επίσημη η επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό

Ντόι: Επίσημη η επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ντόι

bet365

Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό η επέκταση της συνεργασίας του Ανδρέα Ντόι, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμβόλαιο που δένει τον παίκτη στο Λιμάνι ως το 2028!

Είναι πλέον και επίσημο. Ολυμπιακός και Ανδρέας Ντόι συνεχίζουν μαζί με τους ερυθρόλευκους να κάνουν επίσημη τη συμφωνία των δύο πλευρών, η οποία ενέπνεε το καλοκαίρι του 2025. Πλέον, με το νέο συμβόλαιο ο διεθνής μέσος θα είναι κάτοικος Πειραιά ως το 2028!

Στα 21 του χρόνια ο Ντόι, διεθνής με την Εθνική μας ομάδα (και ενώ ως γνωστόν έχει ήδη λάβει σχετική κλήση και έχει προπονηθεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά και έχει πάρει συμμετοχή στο φιλικό με τη Μάλτα), έχει 56 ματς με την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών με 2 γκολ.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έδωσε θετική απάντηση στην πρόταση της Σεβίλλης για τον Ντόι, τον διεθνή του στόπερ, που ήταν στα 4 εκατ. ευρώ σύμφωνα με ισπανικές πηγές.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα