ΟΦΗ: Θλάση ο Μπρεσάν, ρήξη χιαστού ο άτυχος Κουτσουπιάς

ΟΦΗ: Θλάση ο Μπρεσάν, ρήξη χιαστού ο άτυχος Κουτσουπιάς

Βασίλης Μπαλατσός
Μπρεσάν

bet365

Ο Μπρεσάν υπέστη θλάση α' βαθμού και θα χάσει το ερχόμενο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο στο Πανθεσσσαλικό. Σοκ με Κουτσουπιά που υπέστη ρήξη χιαστού.

Άσχημα νέα από το ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ. Αρχικά ο Ματέους Μπρεσάν που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο συνέχισε θεραπεία, καθώς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεδομένα θα χάσει το ερχόμενο ματς με τον Βόλο για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Για τον αγώνα του Πανθεσσσαλικού δεν υπολογίζεται ούτε ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος επίσης συνεχίζει θεραπεία.

Πολύ πιο άσχημα είναι τα νέα για τον Φώτη Κουτσουπιά. Ο 18χρονος δεξιός μπακ του ΟΦΗ αποχώρησε τραυματίας από τον φιλικό αγώνα της Κ19 με αντίπαλο τον Γιούχτα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του δεξιού γόνατος. Τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα