ΑΕΚ: Ετοιμάζει πρόταση στην Μπεσίκτας για τον Αμπουμπακάρ, σύμφωνα με Τούρκο ρεπόρτερ

Newsroom
Ο Βινσέντ Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας

bet365

Σύμφωνα με Τούρκο ρεπόρτερ η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 32χρονο Καμερουνέζο φορ της Μπεσίκτας, Βινσέντ Αμπουμπακάρ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση φορ και εκτός από τον Κουαντουό Ντουά, για τον οποίο περιμένει την απάντηση από τη Λουντογκόρετς, δουλεύει και άλλες περιπτώσεις.

Αργά μετά τα μεσάνυχτα από την Τουρκία μεταδόθηκε πληροφορία ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Βινσέντ Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας.

Όπως υποστήριξε ο Τούρκος ρεπόρτερ, Σαλίμ Μανάβ, «η ΑΕΚ έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για τον 32χρονο Καμερουνέζο επιθετικό και θα καταθέσει πρόταση στην Μπεσίκτας».

Ο Αμπουμπακάρ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Μπεσίκτας ως το καλοκαίρι του 2025. Επέστρεψε στον τουρκικό σύλλογο τον Ιανουάριο του 2023 μετά από ενάμιση χρόνο στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Νασρ και μετράει συνολικά 117 συμμετοχές με 60 γκολ και 14 ασίστ με την Μπεσίκτας.

Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο φορ με 102 συμμετοχές στην Εθνική Καμερούν και 39 τέρματα, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην Πόρτο στο παρελθόν με 125 εμφανίσεις, 58 γκολ και 16 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα