ΑΕΚ, μεταγραφές: «Η Λουντογκόρετς δεν θα αφήσει τον Ντουά για 5 εκατομμύρια», γράφουν στη Βουλγαρία

ΑΕΚ, μεταγραφές: «Η Λουντογκόρετς δεν θα αφήσει τον Ντουά για 5 εκατομμύρια», γράφουν στη Βουλγαρία

Newsroom
ΝΤΟΥΑ

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βουλγαρία η Λουντογκόρετς δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Κουαντουό Ντουά με ένα ποσό της τάξης των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Νέο δημοσίευμα για τον Κουαντουό Ντουά, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ. Αυτή τη φορά έρχονται οι Βούλγαροι για να δώσουν νέες πληροφορίες για τον επιθετικό της Λουντογκόρετς που απασχολεί την Ένωση, χωρίς ωστόσο να είναι και ο μοναδικός στόχος των «κιτρινόμαυρων» για την κορυφή της επίθεσης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «telegraph.bg» η Λουντογκόρετς δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον διεθνή Ελβετό ποδοσφαιριστή έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως γράφουν οι Βούλγαροι, το ενδεχόμενο να πωληθεί ο Ντούα στα συγκεκριμένα χρήματα μοιάζει εντελώς απίθανο από τη στιγμή που την περασμένη χρονιά αποκτήθηκε έναντι τριών εκατομμυρίων.

Μάλιστα στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται πως η ίδια η Λουντογκόρετς έχει διαψεύσει κατηγορηματικά τη συμφωνία με την ΑΕΚ και προσθέτει μάλιστα πως ούτε καν κοντά δεν είναι οι δύο ομάδες. Τέλος, οι Βούλγαροι αναφέρουν πως η Ένωση έχει εναλλακτική η οποία μάλιστα βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο τη δεδομένη στιγμή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα