Άρης: Η αγωνιστική εικόνα περιόρισε τις σκέψεις περί αλλαγών στην 11αδα

Άρης: Η αγωνιστική εικόνα περιόρισε τις σκέψεις περί αλλαγών στην 11αδα

Ο Άρης

bet365

Η διαθεσιμότητα του Ζαν Ζουλ σε συνδυασμό με την επιπλέον εβδομάδα προπονήσεων που πρόσθεσε ο Φαμπιάνο Λέισμαν δεν σημαίνουν ότι ο Άκης Μάντζιος έχει την πρόθεση επιβολής αλλαγών στην 11αδα του Άρη ενόψει του αγώνα (30/8, 20:00) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Προφανώς το τελικό αποτέλεσμα αποτελεί ένα από τα κριτήρια του έμπειρου τεχνικού στη λήψη αποφάσεων για την 11αδα, περισσότερο μετρά όμως η αγωνιστική εικόνα παράλληλα των χαρακτηριστικών του αντιπάλου. Υπό αυτό το πρίσμα, ο Άκης Μάντζιος δεν δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Άρη – ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης – αν κι έχουν αυξηθεί οι επιλογές του. Παρά τη διαθεσιμότητας του Ζαν Ζουλ ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών και φυσικά θα είναι στην αποστολή ή τη μία εβδομάδα επιπλέον προπονήσεων από τον Φαμπιάνο Λέισμαν.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ παρέμεινε στην ομάδα με σκοπό να συνθέτει το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, προς το παρόν όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα αντικαταστήσει τον Φραν Βέλεθ. Προφανώς υπάρχει σκέψη, όχι όμως και τελική απόφαση. Στον δε άξονα της μεσαίας γραμμής, το υψηλό επίπεδο συνεργασίας της τριάδας των Μόντσου, Σιφουέντες και Μανού Γκαρθία στον πρόσφατο αγώνα με τον Πανσερραϊκό μάλλον αφαιρεί σκέψεις για αντικατάσταση ενός εξ’ αυτών.

Καθώς το παιχνίδι στις Σέρρες αποτελεί κριτήριο στη λήψη αποφάσεων, ο Πιόνε Σίστο ήταν ο μοναδικός ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις, ωστόσο, λαμβάνεται υπόψη το γεγονός ότι ο Δανός προερχόταν από διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμών, κυρίως όμως κυριαρχεί η πεποίθηση ότι ο έμπειρος winger χρειάζεται την υποστήριξη και εμπιστοσύνη της ομάδας για να βρει τα πατήματά του. Γι’ αυτόν τον λόγο, υπάρχει η πρόθεση διατήρησής του στο αρχικό σχήμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα