Stoiximan Super League: Άλλαξε ο διαιτητής στο Λεβαδειακός - ΑΕΚ

Newsroom
ΑΕΚ

bet365

Η ΚΕΔ έκανε λάθος ορίζοντας τον ίδιο διαιτητή σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι της ΑΕΚ και το διόρθωσε αντικαθιστώντας τον με τον Φώτη Πολυχρόνη.

Θα περίμενε κανείς το 2024 σε απλές διαδικασίες να μην γίνονται λάθη, αλλά στην ΚΕΔ μας υπενθύμισε πως όλα μπορούν να συμβούν. Ο ορισμός του διαιτητή Πουλικίδη στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ έκανε εντύπωση σε όλους πλην του υπεύθυνου των ορισμών ο οποίος προφανώς είχε ξεχάσει πως ο συγκεκριμένος ρέφερι είχε σφυρίξει πριν λίγες μέρες πάλι την ΑΕΚ (κόντρα στη Λαμία)

Για αυτό το λόγο διόρθωσε την «γκάφα» η ΚΕΔ προχωρώντας σε αλλαγή διαιτητή για τον αγώνα του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ. Όπως γνωστοποιήθηκε, διαιτητής του αγώνα που θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά θα είναι τελικά ο Φώτης Πολυχρόνης αντί του Πουλικίδη που είχε οριστεί αρχικά.

Από εκεί και πέρα, αλλαγές υπήρξαν και στους 4ους διαιτητές στα παιχνίδια Λαμία-Ολυμπιακός και Άρης-Αστέρας Τρίπολης. Τέταρτος στη Λαμία θα είναι ο Βεργέτης, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα δώσει το «παρών» ο Τσιάρας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα