ΠΑΟΚ: Σε πρώτο πλάνο ο Μπακαγιόκο (vid)

ΠΑΟΚ: Σε πρώτο πλάνο ο Μπακαγιόκο (vid)

ΠΑΟΚ: Σε πρώτο πλάνο ο Μπακαγιόκο (vid)

bet365

Η περίπτωση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο βρίσκεται, επί του παρόντος, στην κορυφή των παικτών που θέλει ο ΠΑΟΚ για τον άξονά του.

Σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ βρίσκεται, πλέον, o Τιεμουέ Μπακαγιόκο, με όλα τα δεδομένα των τελευταίων ωρών να δείχνουν ότι θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί για την ενίσχυση των Πρωταθλητών Ελλάδας στη μεσαία γραμμή τους.

Οι «ασπρόμαυροι» στράφηκαν εκ νέου στην περίπτωση του 30χρονου χαφ της Λοριάν, από τη στιγμή που Ρόμα και Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται πως βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για τη μεταγραφή του Εντουάρντο Μπόβε.

Ο 22χρονος Ιταλός μέσος απασχόλησε έντονα τα προηγούμενα 24ωρα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που έκαναν την προσπάθεια για να τον φέρουν στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού και ρήτρα αγοράς του 55% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από την στιγμή που η Ρόμα αποφάσισε πως θέλει να πουλήσει τώρα τον Μπόβε, η υπόθεση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο πέρασε αυτόματα στην κορυφή της σχετικής λίστας των πρωταθλητών Ελλάδος και είναι η περίπτωση που «τρέχει» αυτή την στιγμή.

Το club έχει ήδη προχωρήσει στις πρώτες σχετικές επαφές και αυτόματα προχωρά τις διαδικασίες να τον φέρει στην Τούμπα.

Ο Μπακαγιόκο έχει φορέσει στο παρελθόν και μεταξύ άλλων τη φανέλα των Τσέλσι, Μίλαν, Νάπολι, Μονακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα