ΟΦΗ, μεταγραφές: Προφορική συμφωνία με Φούντα

ΟΦΗ, μεταγραφές: Προφορική συμφωνία με Φούντα

ΟΦΗ, μεταγραφές: Προφορική συμφωνία με Φούντα

bet365

Ο ΟΦΗ κατέληξε σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος τις επόμενες ώρες αναμένεται στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ κάνει το «κόλπο γκρόσο» με τον Ταξιάρχη Φούντα! Όπως προκύπτει οι Κρητικοί έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό, κάνοντας μεγάλη οικονομική υπέρβαση.

Οι δυο πλευρές ήταν εδώ και μέρες σε διαπραγματεύσεις και πλέον έχει βρεθεί η χρυσή τομή για να γίνει ο «γάμος». Ο 28χρονος επιθετικός είχε εκδηλώσει την πρόθεση του να επαναπατριστεί μετά από επτά χρόνια και ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που του δίνει αυτήν την ευκαιρία.

Κατά μια πηγή ο Φούντας θα βρεθεί στο Ηράκλειο το πρωί της Πέμπτης (29/8) για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στους Κρητικούς. Θυμίζουμε πως την ίδια ημέρα το μεσημέρι υπάρχει και προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Μιχάλη Μπούση.

Ο Φούντας έχει να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα από το 2017, όταν αγωνιζόταν στον Πανιώνιο. Στη Superleague έχει περάσει επίσης από ΑΕΚ (στην οποία είχε συνεργαστεί με τον νυν προπονητή του ΟΦΗ, Τραϊανό Δέλλα) και Αστέρα Aktor, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει στο εξωτερικό σε Ζάλτσμπουργκ, Ραπίντ Βιέννης, D.C. United και την περσινή σεζόν μέτρησε στην Τράμπζονσπορ 35 εμφανίσεις, με έξι γκολ και δυο ασίστ.

Πρόκειται για εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή και μάλιστα σε εξαιρετική ηλικία. Mε το εθνόσημο έχει 18 εμφανίσεις με ένα γκολ και δυο ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα