Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Κοβάσεβιτς ρώτησε τον Νιχάτ Καχβετσί για τον Ζάχα της Γαλατασαράι σύμφωνα με τους Τούρκους

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Κοβάσεβιτς ρώτησε τον Νιχάτ Καχβετσί για τον Ζάχα της Γαλατασαράι σύμφωνα με τους Τούρκους

Νότης Χάλαρης
ζαχά

bet365

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Νιχάτ Καχβετσί, ο οποίος τόνισε πως ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τον ρώτησε για δύο παίκτες της Γαλατασαράι, ένας εκ αυτών ο Γουίλφριντ Ζάχα για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά για εξτρέμ στην τελική ευθεία των μεταγραφών και στην Τουρκία έφεραν ένα νέο όνομα στην επιφάνεια που προκάλεσε... αίσθηση.

Όπως ανέφερε ο Τούρκος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νιχάτ Καχβετσί, οι «ερυθρόλευκοι» και συγκεκριμένα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, τον ρώτησε σχετικά για τις περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών της Γαλατασαράι. Οι δύο τους υπήρξαν συμπαίκτες στη Σοσιεδάδ, μοιράζοντας τον αγωνιστικό χώρο για 107 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (2001/02 - 2005/06), οπότε διατηρούν πολύ καλή σχέση.

Την μία δεν την ονομάζει αλλά αναφέρει πως είναι παίκτης της Εθνικής Τουρκίας και ο δεύτερος είναι ο 31χρονος εξτρέμ Γουίλφριντ Ζάχα, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τους Τούρκους και αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Κρίσταλ Πάλας.

Αναλυτικά είπε: «Με πήρε τηλέφωνο ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ρώτησε για δύο παίκτες της Γαλατασαράι. Ο ένας της Εθνικής Τουρκίας και ο άλλος είναι ο Γουίλφριντ Ζάχα».

Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε όλη του την καριέρα στην Premier League έχοντας 458 παιχνίδια με την Κρίσταλ Πάλας και απολογισμό 90 γκολ με 62 ασίστ ενώ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μόλις 4 συμμετοχές και με την Κάρντιφ 13 ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα