Ο Ζαχά προσπαθεί να ανοίξει τον δρόμο στον Ολυμπιακό

Ο Ζαχά προσπαθεί να ανοίξει τον δρόμο στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Ζαχά

bet365

Ο Γουίλφριντ Ζαχά προσπαθεί να μείνει ελεύθερος και αν τα καταφέρει θα έχει ξεπεραστεί ένα μεγάλο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό.

Από την πρώτη στιγμή που είχε δει το φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γουίλφριντ Ζαχά, υπήρχαν δύο μεγάλα εμπόδια για την περίπτωση του. Και τα δύο μάλιστα ήταν οικονομικά...

Το ένα είχε να κάνει με τις αξιώσεις της Γαλατασαράι για να τον αφήσει να πάει σε άλλη ομάδα και το δεύτερος με τις δικές του, σχετικά με το συμβόλαιο που θα υπογράψει.

Για το πρώτο λοιπόν, φαίνεται πως ο ίδιος μεσοεπιθετικός έχει αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να διευκολύνει τις ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει στην Τουρκία λοιπόν, βρίσκεται σε επαφές με την ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να μην χρειαστεί να πληρωθούν τα 25 εκατομμύρια που αξιώνουν στην γειτονική χώρα.

Αν τα καταφέρει τότε το πρώτο εμπόδιο θα έχει ξεπεραστεί και θα απομένει ο δεύτερο που αφορούν τις ετήσιες απολαβές του, οι οποίες τώρα αγγίζουν τα 4,5 εκατομμύρια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα