ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο «προβάρει» τα «ασπρόμαυρα»

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο «προβάρει» τα «ασπρόμαυρα»

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο

bet365

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο είναι ο ποδοσφαιριστής στον οποίο καταλήγει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή του.

Οι πολλές ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις για τον ΠΑΟΚ μπαίνουν σε μια σειρά και η υπόθεση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο, όπως έχουμε αναφέρει αππό χτες στο Gazzetta, φαίνεται να έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ο 30χρονος μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού φαντάζει τη δεδομένη στιγμή ως η πιο προχωρημένη περίπτωση για την ενίσχυση των Πρωταθλητών Ελλάδας στη μεσαία γραμμή τους.

Οι επαφές που έγιναν το τελευταίο διάστημα με ποδοσφαιριστές, όπως ο Εντοάρντο Μπόβε, ο Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς, ο Νίκλας Ντορς, δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους, έτσι οι «ασπρόμαυροι» κατέληξαν και προχώρησαν την περίπτωση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο, που όπως λέγεται από το περιβάλλον του είναι πολύ θετικός στο να έρθει και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει, εδώ και καιρό, τις επαφές και μπήκαμε πλέον στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων προκειμένου το θέμα να φτάσει στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος και θα δώσει την τελική έγκριση για τη μεταγραφή.

Ο 30χρονος μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των Ρεν, Μονακό, Τσέλσι, Νάπολι, Μίλαν και από το καλοκαίρι του 2023 ανήκει στη Λοριάν, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα